Skip links

Over ons

Over CBL SOLUTIONS

Domotica systemen met CBL solutions.

CBL solutions werd in 2017 opgericht en is op het vlak van domotica actief in de residentiële sector. Zaakvoerders Roel Biesmans en Stef Leyssens vormen samen het perfecte duo.

Roel Biesmans en Stef Leyssens zijn elk gepassioneerd door gebouwtechnieken en gespecialiseerd in een andere tak binnen de integratie. Net daardoor vullen ze elkaar binnen CBL solutions perfect aan. Roel zorgt voor een uitgekiend domotica concept en leidt dit intern in goede banen, terwijl Stef instaat voor de coördinatie op de werven om een perfecte afwerking te garanderen. Controle dus op beide fronten. Als klant van CBL solutions kan je hierdoor altijd op beide oren slapen.

CBL solutions neemt niet alleen de integratie van domotica voor zijn rekening, maar staat ook in voor de volledige plaatsing van elektriciteit, verlichting, alarm, audio, home cinema, toegangscontrole en zonnepanelen. Alle werken worden volledig in eigen beheer uitgevoerd.

Een klant van CBL solutions is zo zeker dat het maximale uit het project gehaald wordt met als resultaat een doordacht domotica systeem.

Waarom kiezen voor CBL solutions?

01

| Alles in eigen beheer

Wij bepalen samen met jou het concept van je domotica systeem. Het volledig systeem wordt door onze eigen vakmensen gecoördineerd en geplaatst. Zo ben je zeker dat je dromen op papier ook volledig werkelijkheid worden.

02

| De klant centraal

Bij CBL solutions gaan we voor een match met jou als klant. We bespreken het volledige project minutieus van A tot Z. Zo ben je als klant zeker dat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. We overlopen samen gedetailleerd alle keuzes die je als klant moet maken om tot het perfecte eindresultaat te komen.

03

| Correcte communicatie

Voor de implementatie van het domotica systeem komt CBL solutions in contact met bijna alle aannemers actief op je werf. CBL solutions neemt de communicatie met de aannemers voor zijn rekening. Wij stemmen, liefst voor er nog maar één kabel gelegd is, alles af met de andere aannemers. Alle afspraken worden gedetailleerd bijgehouden en opgenomen in onze digitale plannen. Zo zijn we op de werf zeker altijd volgens de laatste afspraken te werken. Sounds like a men with a plan.

04

| Universeel team

De dag van vandaag is het onmogelijk om alle taken door één persoon te laten uitvoeren. Jouw project wordt behandeld door verschillende personen gaande van begeleiding in de offertefase tot projectbegeleiding, plaatsing en coördinatie op de werf en uiteraard ook de programmatie van de software door een software engineer.

05

| Standaard materialen

De keuze voor een domotica systeem start bij de keuze van de materialen. Door te kiezen voor KNX materialen zijn we zeker dat we de juiste keuze maken. Er zijn ondertussen meer dan 500 fabrikanten die voor dit standaard protocol materialen maken. Zo kom je in de toekomst nooit vast te zitten.

06

| After service

Uiteraard kunnen onze klanten ook na de oplevering blijven rekenen op onze service. Een klant van CBL solutions moet altijd zorgeloos kunnen genieten van ons systeem. Daarvoor staan we garant.

Onze technieken

KNX

KNX is de enige wereldwijd erkende standaard voor woning- en gebouwautomatisering. KNX is een communicatieprotocol dat men kan gebruiken om installaties en apparaten te automatiseren en te koppelen. Het gaat daarbij om uiteenlopende installaties: van verlichting tot verwarming, van beveiliging tot ventilatie, maar ook audio en video, slimme energiemeters en zelfs witgoed, zoals wasmachines of wasdrogers.

KNX zit ingebouwd in alle componenten en systemen van fabrikanten (wereldwijd al zo’n 500 bedrijven) die zich bij KNX hebben aangesloten. Daardoor kunnen al deze componenten onderling worden gekoppeld, ongeacht wie het product fabriceert. Dit bezorgt opdrachtgevers veel meer keuzevrijheid en een toekomstvast automatiseringssysteem.

Dali

Al onze verlichting wordt gestuurd via het standaard DALI protocol. Dit heeft als voordeel dat onze LED verlichting eenvoudig en mooi te dimmen. Dit weerspiegelt zich in aangename sferen in elke ruimte. Zo heb je zelfs bij het binnenkomen in de wasplaats een aangenaam gevoel.