Op zoek naar een expert in Domotica?

Waarom domotica?

In het dagelijkse leven doen we in een huis zo veel handelingen die overbodig zijn. Vergelijk het met een wagen, een tijd terug moesten we de ruitenwissers, verlichting, … zelf inschakelen. De dag van vandaag zijn we het gewoon dat we dit niet meer moeten doen.

Als we de wagen verlaten, dimt de verlichting in de wagen mooi uit, de radio stopt met spelen, blijven onze lichten nog een tijdje nabranden als handige functie. Regent het dan gaan de ruitenwissers automatisch aan en regelt de sturing zelf de snelheid. De lichten gaan automatisch, de wagen stopt automatisch in veiligheidssituaties… en nog veel meer.

Waarom is dit niet standaard in elke woonst of bedrijfsgebouw?

Deze automatische sturingen heeft u bij uw wagen zelf nog in de hand. Dit is ook noodzakelijk bij een degelijke domotica. Het woord automatisch komt dus de hele tijd terug…

CBL solutions doet het automatisch in elk project

Onze visie over domotica.

Domotica moet gebruiksvriendelijk, eenvoudig en intuïtief zijn. De functies die u dagelijks herhaalt dienen automatisch te verlopen, zoals het bedienen van een knop, wapenen van een alarmsysteem, de lichten en muziek uitschakelen voor het slapen gaan.

De verlichting wordt gegroepeerd in instelbare sferen, elk lichtpunt dient nog apart bedienbaar te zijn om via een iPad. Domotica is geen show maar moet functioneel zijn en helpen om je dagelijkse handelingen te minimaliseren. Door het gebruik van dimbare lichtkringen kunnen we voor elke gelegenheid de juiste sfeer creëren

ONTDEK ONZE AANPAK

Onze aanpak voor uw project.

01. Verkennend gesprek

Tijdens een verkennend gesprek kunnen we aftoetsen wat de klant verlangt van domotica. Dit is meestal de belangrijkste stap om een perfecte projectafloop te garanderen;

02. Concept

Het concept wordt gedetailleerd met u overlopen zodat u weet wat u gaat krijgen. Ook krijgt u een zeer gedetailleerde maar toch vrijblijvende offerte.

03. Integratie

Indien een samenwerking wordt opgestart gaan wij contact nemen met de andere aannemers voor technieken en onderzoeken in welke mate wij dit kunnen integreren in de domotica. Communicatie met u als klant is hierin zeer belangrijk.

04. Coördinatie

Naargelang het project vordert worden er werfplannen gemaakt die de uitvoering eenduidig maken voor de klant, installateur of onze eigen plaatsingsdienst. Met de andere aannemers is er altijd een overlegmoment in iedere fase van het bouwproject.

Meer te weten komen over domotica?

Gebruikte technieken

Veelgestelde vragen

Waarom kiezen voor CBL solutions?

Alles in eigen beheer

Wij werken uw project volledig zelf uit van a tot z, niet enkel de engineering maar ook de installatie en programmatie.

De klant centraal

Klanttevredenheid staat op de eerste plaats. Wij staan steeds klaar voor u.

Correcte communicatie

U bent constant op de hoogte van de gemaakte afspraken en deadlines. Uiteraard deadlines waar wij ten volste voor gaan.

Universeel team

Drie zaakvoerders : één gespecialiseerd in de software, de andere in de engineering en de derde in een perfecte installatie. Dus kennis en ervaring van begin tot einde.

Gestandaardiseerde materialen

We gebruiken de wereldwijde standaard KNX zodat je je fabrikanten vrij kan kiezen. Ons systeem groeit steeds mee met de laatste nieuwtjes en gadgets op de markt.

After service

Wij kijken er naar uit om u na een tijdje terug te zien en staan steeds voor u klaar.

Let’s talk!

Maak een afspraak en raak overtuigd van onze dynamische gedrevenheid en passie voor DOMOTICA. Als het klikt maken maken wij graag een vrijblijvend voorontwerp voor uw project, dat is onze investering in u.

Contacteer CBL solutions