Skip to main content

Op zoek naar een expert in Domotica?

Waarom domotica?

Komen wij onze woonst binnen, dan drukken wij op de knop het het licht aan te doen. Verlaten wij de keuken dan drukken wij weer op de knop en schakelen het licht aan in de woonkamer, gaan wij ‘s avonds slapen, dan dienen wij overal de lichten uit te schakelen om vervolgens boven het licht aan te doen.

Waarom doen wij dit nog steeds?

Domotica kan ons helpen om deze dag dagelijkse handelingen te reduceren. Is dit luxe? Neen, dit zou standaard moeten zijn.

Vergelijk het met onze wagen, die we trouwens bijna elke 4 jaar vernieuwen. Openen wij onze wagen, dan gaat onze wagen rondom verlicht worden. Trekken wij de deur open, dan dimt het licht op een leuke manier aan. Starten wij de wagen, dan gaat er binnenin de wagen een leuk sfeertje opgeroepen worden. Het dashboard past zich aan zodat we ons niet verblinden. Regent het dan gaan de ruitenwissers automatisch aan en regelt de wagen zelf de snelheid. De lichten gaan automatisch, de wagen stopt automatisch in veiligheidssituaties… en nog veel meer. Deze mogelijkheden breiden steeds maar uit.

Waarom trekken we deze functionaliteiten niet gewoon door naar onze woonst, wat per slot van rekening een betere investering is dan elke 4 jaar een nieuwe wagen kopen.

Waarom is dit niet standaard in elke woonst?

 

CBL solutions doet het automatisch in elk project

Onze visie over domotica.

Domotica moet gebruiksvriendelijk, eenvoudig en intuïtief zijn. De functies die u dagelijks herhaalt dienen automatisch te verlopen, zoals het bedienen van een knop, wapenen van een alarmsysteem, de lichten en muziek uitschakelen voor het slapen gaan.

De verlichting wordt gegroepeerd in instelbare sferen, elk lichtpunt dient nog apart bedienbaar te zijn om via een iPad. Domotica is geen show maar moet functioneel zijn en helpen om je dagelijkse handelingen te minimaliseren. Door het gebruik van dimbare lichtkringen kunnen we voor elke gelegenheid de juiste sfeer creëren

ONTDEK ONZE AANPAK

Onze aanpak voor uw project.

01. Verkennend gesprek

Tijdens een verkennend gesprek kunnen we aftoetsen wat de klant verlangt van domotica. Dit is meestal de belangrijkste stap om een perfecte projectafloop te garanderen;

02. Concept

Het concept wordt gedetailleerd met u overlopen zodat u weet wat u gaat krijgen. Ook krijgt u een zeer gedetailleerde maar toch vrijblijvende offerte.

03. Integratie

Indien een samenwerking wordt opgestart gaan wij contact nemen met de andere aannemers voor technieken en onderzoeken in welke mate wij dit kunnen integreren in de domotica. Communicatie met u als klant is hierin zeer belangrijk.

04. Coördinatie

Naargelang het project vordert worden er werfplannen gemaakt die de uitvoering eenduidig maken voor de klant, installateur of onze eigen plaatsingsdienst. Met de andere aannemers is er altijd een overlegmoment in iedere fase van het bouwproject.

Meer te weten komen over domotica?

Gebruikte technieken

Veelgestelde vragen

Waarom kiezen voor CBL solutions?

Alles in eigen beheer

Wij werken uw project volledig zelf uit van a tot z, niet enkel de engineering maar ook de installatie en programmatie.

De klant centraal

Klanttevredenheid staat op de eerste plaats. Wij staan steeds klaar voor u.

Correcte communicatie

U bent constant op de hoogte van de gemaakte afspraken en deadlines. Uiteraard deadlines waar wij ten volste voor gaan.

Universeel team

Drie zaakvoerders : één gespecialiseerd in de software, de andere in de engineering en de derde in een perfecte installatie. Dus kennis en ervaring van begin tot einde.

Gestandaardiseerde materialen

We gebruiken de wereldwijde standaard KNX zodat je je fabrikanten vrij kan kiezen. Ons systeem groeit steeds mee met de laatste nieuwtjes en gadgets op de markt.

After service

Wij kijken er naar uit om u na een tijdje terug te zien en staan steeds voor u klaar.

Let’s talk!

Maak een afspraak en raak overtuigd van onze dynamische gedrevenheid en passie voor DOMOTICA. Als het klikt maken maken wij graag een vrijblijvend voorontwerp voor uw project, dat is onze investering in u.

Contacteer CBL solutions