Skip to main content

Op zoek naar een expert in Domotica?

Uw partner in domotica.

Wil je graag een zorgeloze bouw voor u en uw klant, laat ons u hier bij helpen. Wij nemen de taak van de coördinatie van de verschillende technieken op ons. Wij werken de plannen uit van a tot z en zorgen ook voor een feilloze installatie. Wij zijn op de hoogte van alle laatste technieken zodat communicatie met de verschillende partners vlekkeloos verloopt.

Onze aanpak voor uw project

Onze aanpak voor uw project.

Concept

We werken een concept uit met bijhorende offerte.

Coördinatie

We overleggen met de verschillende partijen. Communicatie en samenwerking maken het voor iedereen makkelijker.

Installatie

We werken een technische planning uit en gaan over tot installatie. We volgen de reële situatie op de werf op om de juiste mensen op het juiste tijdstip in te plannen.

Software

Dankzij onze slimme software halen we het maximum uit iedere kamer.

01. Offerte, studie en concept

Uitwerken eerste concept bij offerte fase zodat dit een zo volledig mogelijke offerte wordt.

02. Coördinatie met andere partners

Domotica is pas domotica als dit het centrale brein is van al de technieken in het project. Met de verschillende partners (ventilatie, sanitair, verwarming, verlichting …) wordt er overlegd om een zo efficiënt mogelijke installatie af te leveren.

Met de architecten en andere aannemers (architect, interieurarchitect, schrijnwerker, stabiliteitsingenieur, chapper, stukadoor, …) wordt er contact genomen om valkuilen te vermijden. De elektrische installatie is nu eenmaal een onderdeel van elke fase van het verloop in de bouw.

03. Installatie

Onze grote sterkte is dat wij de technische plannen voor de installatie volledig zelf uitwerken maar ook coördineren. We kunnen dit uitvoeren met onze eigen werfleiding in combinatie met onze plaatsingsdienst of de installateur naar keuze.

04. Software

Speciale functies worden op voorhand doorgesproken, kamer voor kamer proberen we het maximum er uit te halen om een zo gebruiksvriendelijke domotica te kunnen programmeren. Na de ingebruikname wordt dit met de klant overlopen.

De klant krijgt een volledige handleiding van zijn eigen systeem. De klant kan zelf in de app sferen, tijden en andere instellingen aanpassen, zo dienen wij niet voor elke wijziging een interventie te doen. Van op afstand kunnen wij ook diagnose uitvoeren en eventuele wijzigingen doorvoeren.

Meer te weten komen over domotica?

Gebruikte technieken

Veelgestelde vragen

Waarom kiezen voor CBL solutions?

Alles in eigen beheer

Wij werken uw project volledig zelf uit van a tot z, niet enkel de engineering maar ook de installatie en programmatie.

De klant centraal

Klanttevredenheid staat op de eerste plaats. Wij staan steeds klaar voor u.

Correcte communicatie

U bent constant op de hoogte van de gemaakte afspraken en deadlines. Uiteraard deadlines waar wij ten volste voor gaan.

Universeel team

Drie zaakvoerders : één gespecialiseerd in de software, de andere in de engineering en de derde in een perfecte installatie. Dus kennis en ervaring van begin tot einde.

Gestandaardiseerde materialen

We gebruiken de wereldwijde standaard KNX zodat je je fabrikanten vrij kan kiezen. Ons systeem groeit steeds mee met de laatste nieuwtjes en gadgets op de markt.

After service

Wij kijken er naar uit om u na een tijdje terug te zien en staan steeds voor u klaar.

Let’s talk!

Wij staan u graag te woord om u te overtuigen van onze dynamische aanpak. Samen maken we van de klant een tevreden klant. Wilt u graag een demo om u te overtuigen van onze doordachte manier van programmeren?

Contacteer CBL solutions